Ploieştiul merită mai mult! Era unul dintre sloganurile electorale. Dar, nimeni nu şi-a închipuit că "mai mult" înseamnă de fapt...mult mai rău! 

Pentru că de la alegerile locale din septembrie 2020, Ploieştiul s-a transformat din rău, în mult mai rău. A devenit un oraş mizerabil (nu că înainte ar fi fost prea curat), un oraş fără marcaje rutiere, cu străzi pline de gropi, un oraş gri, un oraş abandonat.

Un semnal de alarmă îl trage şi avocatul George Botez, consilier local, într-o postare pe pagina personală de Facebook. Botez prezintă strada IL Caragiale, o stradă intens circulată atât de autovehicule, cât şi de pietoni, la doi paşi de centrul oraşului, dar o stradă pe care nimeni nu o vede.

"Aceasta este str IL Caragiale din Ploiesti. Europa 2021. Oras in care vorbim de siguranta cetateanului. Doar vorbim ! Ca de facut, nu facem nimic ! Ceea ce vedeti este un trotuar destinat circulatiei pietonilor. A copiilor aflati in drum spre scoala. A părinţilor cu copii in carucioare. In realitate, o strada cu balarii crescute in mijlocul trotuarului, cu excrescente in asfalt datorate radacinilor copacilor abandonati de municipalitate, cu gunoaie la tot pasul si rahaţi pe trotuar.  Pietonii nu pot merge decat pe carosabil,  la mica intelegere cu conducatorii auto.  Am cerut primariei din anul 2019 sa intervina. Nu s-a facut nimic. Mamele continua sa mearga pe carosabil. Copiii merg cum pot si ei. Ploiesti 2021, oras european! Avem steaguri in centru ! Sa traiasca !", a scris avocatul Botez.

Imaginile sunt mai mult decât sugestive şi din păcate nu sunt singulare în Ploieştiul anului 2021! 

Andrei, ai legătura!