Caz şocant în comuna Floreşti din Prahova. Un poliţist a fost găsit. în faţa secţiei de Poliţie din localitate, cu tăieturi la mâini.

Conform IJP Prahova, marţi,  in jurul orelor 19.30,  un politist local din Floresti a sesizat că  "un ofiter de politie din cadrul sectiei rurale de politie din localitate, se afla intr-o stare de urgenta medicala in fata sediului. Din primele verificari efectuate, a reiesit faptul ca ofiterul, dupa ce a iesit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul intr-o localitate vecina si si-a provocat o taietura cu un cutit, pe bratul stang, fara afectarea vreunui vas de sange. In acest moment, politistul se afla in afara oricarui pericol, fiind in evaluare medicala la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Politistul a foat evaluat psihologic in 19.04.2017, fiind declarat apt, fara a fi semnalate modificari i  rezultatele testelor aplicate, care sa conduca la suspiciunea existentei vreunor probleme de natura comportamentala sau de atitudine. In cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de vătămare corporala din culpa."

Conform Ziarului Incomod, bărbatul ar fi condus tăiat la mâini din comuna Măgureni, de unde locuieşte, până la secţia din Floreşti.

Deşi a pierdut foarte mult sânge, a fost stabilizat şi se pare că este în afara oricărui pericol, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi apoi la secţia de psihiatrie.

Bărbatul a ieşit din post la ora 16 şi s-a dus acasă unde a recurs la gestul extrem. Se pare că după ce s-a tăiat s-a urcat în maşină şi s-a dus în faţa secţiei de poliţie din Floreşti. Aici a fost găsit de un coleg în timp ce stătea în autoturism. Poliţistul nu era inconştient însă pierduse foarte mult sânge. Colegul său a chemat imediat salvarea.

Poliţistul a terminat Academia de Poliţie în anul 2012, apoi a lucrat în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, iar recent s-a mutat la postul de poliţie de la Floreşti.