Viceprimarul Municipiului Ploieşti, domnul Cristian Mihai Ganea, va participa la inaugurarea locului de joacă modernizat, din cadrul Parcului “Mihai Viteazul”, eveniment care se va desfăşura miercuri, 10 octombrie a.c., începând cu ora 12.00.

 

Noul loc de recreere, destinat copiilor ploieşteni, include 15 elemente de joacă noi, echipamente moderne destinate activităţilor recreative (complex de joacă cu tobogan tubular, leagăne adaptate pentru vârste diferite, balansoare simple sau pe arc, sistem de căţărare, etc), precum şi un pavaj special din cauciuc antitraumă turnat, destinat siguranţei celor mici.

Proiectul, care a implicat refacerea completă a locului de joacă din cadrul Parcului “Mihai Viteazul”, a fost demarat de municipalitatea ploieşteană în parteneriat cu firma ALLIANSO BUSINESS PARK SRL – Ploiesti West Park, care a asigurat prin sponsorizare investiţia respectivă. 

 

Municipalitatea ploieşteană va continua derularea unor investiţii similare, în vederea realizării la nivelul comunităţii locale a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere şi agrement, moderne şi sigure.