Primăria oraşului Sinaia organizează în perioada 27-29 septembrie 2013 cea de a XIX - a ediţie a Festivalului “Sinaia Forever” devenit demult o tradiţie, un brand al oraşului şi totodată cel mai important eveniment pentru sinăieni şi Sinaia.

Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia: “Centrul staţiunii se transformă în VIA SINAIA - Design Verde Deschis - un proiect de regenerare urbană fără precedent. Un asemenea proiect îţi schimbă viaţa! Ne aflăm într-o etapă unică, cu care cei mai mulţi dintre noi ne întâlnim doar o dată în viaţă, transformarea oraşului nostru. Anul acesta ne pregătim pentru viitor. Sinaia este în plină schimbare. Astfel, putem spune că ne aflăm în plin şantier. Îmi doresc să veniţi cu plăcere la fiecare ediţie a Festivalului ”Sinaia Forever”, dar cel mai mult vreau, ca în viitor, să regăsiţi aici un centru renăscut şi o staţiune în care veţi simti siguranţă şi confort. Vă aştept la festival!”

Sinaia Forever este unicul festival din România care aduce în faţa publicului în fiecare an, un concept nou. Timp de 19 ani am abordat teme ca: toamna, muntele, istoria regală a oraşului, natura, cultura, dragostea, schiul sau Casinoul.

Tema ediţiei de anul acesta este: “Via Sinaia Forever”. Această temă a fost aleasă pentru a sărbători un proiect important pentru Sinaia. Este un proiect din fonduri europene, în valoare de 20 de milioane de euro câştigat de echipa Primăriei Sinaia. Datorită notorietăţii evenimentul s-a transformat într-un adevărat brand, simbolizând abordarea creativă a unui eveniment de tipul zilele oraşului. An de an, în ultimul week-end din luna septembrie la Sinaia este sărbătoare, este Festivalul ”Sinaia Forever”, întotdeauna altfel, pentru a fi trecut pe lista festivalurilor de nelipsit. În fiecare săptămână din luna festivalului vom face cunoscute public câteva din numele artiştilor care vor concerta pe scena din Parcul “Dimitrie Ghica”.