Administraţia Adrian Dobre a ajuns într-o nouă etapă a ...penibilităţii! De această data, "victima" este pasajul CF de la Podul Înalt, pasaj care ar trebui lărgit şi înălţat, conform unei hotărâri de Consiliu Local.

Doar că...socoteala de acasă nu prea se potriveşte cu cea din târg, iar edilul demonstrează, încă o dată, că este corijent la capitolul administraţie. Aşa se face că deşi le-a solicitat aleşilor să aprobe demararea de negocieri cu CFR pentru preluarea pasajului, capetele luminate din jurul edilului liberal au uitat să solicite şi teren pentru lărgirea la patru benzi a pasajului, dar au uitat că podul trebuie şi înâlţat! Standardele UE prevăd o înălţime de 5,15 m, iar podul bucuclaş are numai PATRU metri...

Aşa că primarul va cere un nou vot consilierilor locali. dar nu pentru înălţarea pasajului ci pentru...scufundarea lui!

Numai că, groapa visată de specialiştii lui Dobre înseamnă o nouă ...spălătorie auto, deoarece o asemenea soluţie înseamnă clar inundarea zonei la fiecare ploaie.Dar poate se gândeşte un Aqua Park inedit...Asta în situaţia în care la săparea gropii nu este distrusă vreo conductă, că doar toată lumea ştie că în zonă este o reţea importantă de conducte şi ţevi.

Oricum fiecare proiect fantasmagoric al echipei Dobre demonstrează că primarul liberal merită pe deplin titlul de cel mai slab edil din istoria Ploieştiului!