Oreste Teodorescu  a reacţionat, pe pagina sa de Facebook, lămurind în ce constă legătura sa cu dosarul "Droguri pentru VIP-uri", instrumentat de DIICOT Ploieşti. Acesta a confirmat că a fost invitat la sediul instituţiei, telefonic, spune că nu a fost audiat până acum şi nu a primti vreo citaţie, dar acuză totodată un "scenariu" care ar fi "o făcătură de la cap la coadă".

"Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi  s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta (0799) 106 127 de la care am fost invitat luni la Ploieşti. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!

Iată răspunsul meu pentru «jurnalişti»

Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereţi surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenţie la claritatea informaţiilor! Vi s-au spus despre Percheziţii, consum de stupefiante, martor, acum înţeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acţiona in judecată pe absolut toţi cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune şi sa va faceţi profesiunea cu credinţă şi in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa şi penibila manipulare", a scris Oreste Teodorescu pe pagina personală de Facebook