Avocatul George Botez, consilier local PSD, a taxat, în stilul caracteristic ideea primarului Dobre de introduce taxa pentru locurile de parcare din jurul blocurilor.

"Ideea este total în contradicţie cu cerinţa de a asigura servicii de calitate şi la preţuri corecte pentru cetăţeni. Până acum a fost parcarea gratuită pentru riverani. Nu există niciun motiv de a introduce o taxă nouă pentru parcarea condominială cu excepţia proastei gestionari a oraşului de către primarul Dobre. In loc să vină cu programe de dezvoltare a municipiului, de creare de noi locuri de muncă, mai inventează biruri pentru populaţia Ploieştiului. Nu susţinem această idee şi nu vom vota introducerea noii taxe. Dacă ne-ar fi consultat inainte de a emite această idee, Dobre ar fi ştiut că nu va avea votul necesar pentru punerea in practică. Dar noi, consilierii, aflăm din presă ce-i mai trece prin cap primarului. Atunci cand îi trece ceva. Adica rar !", ne-a declarat George Botez.

"Eu unul nu mai înţeleg ce orientare politică are primarul Dobre în haosul pe care îl păstoreşte. De stânga nu este, de dreapta nici atât, de centru nu se pune problema. El e cam cu spatele la politică şi administraţie. ", a încheiat Botez