Primăria oraşului Sinaia va participa în perioada 22 – 25 februarie la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, în parteneriat cu agenţii economici cu activitate în domeniul turismului din staţiune. 

“O săptămână la schi “ este o promoţie aflată la cea de-a III-a ediţie, care se adresează pasionaţilor de schi şi care conţine cazare şi skipass cu 50% reducere.

Astfel, turiştii care vor veni în staţiunea noastră în perioada 18 -25 martie vor plăti doar jumătate la cazare şi skipass. 6 hoteluri de 4 şi 3 stele (34 de camere cu un total de 70 de locuri) vor fi disponibile în acest interval pentru ca doritorii să aibă o vacanţă activă pe pârtiile de altitudine ale domeniul schiabil Sinaia, desemnată anul trecut “ Cea mai bună staţiune de schi din Romania”.  

La deschiderea Târgului va participa şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea care a declarat : “Zăpada depusă până în acest moment este excelentă pentru practicarea schiului şi sunt convins că vor fi condiţii foarte bune până la sfârşitul lunii martie. Astfel turiştii se pot bucura din plin de sporturile de iarnă şi vor plăti pentru această vacanţă doar jumătate din preţul afişat la recepţiile hotelurilor înscrise în pachetul “O săptămână la schi” dar şi la transportul cu telegondola şi teleschiul ce deservesc domeniul schiabil Sinaia”.

Oferta poate fi găsită la standul de prezentare a localităţii Sinaia, care este realizat în regie proprie, şi poate fi vizitat pe perioada Târgului la Romexpo corpul B1 stand 10.

În perioada 07-11 martie, Sinaia va avea reprezentanţi şi la Targul de Turism de la Berlin unde va fi lansată oferta “O săptămănă la schi” pe plan internaţional.