Aleşii locali au decis pe data de 20 decembrie majorarea de capital la SC Hale şi Pieţe SA cu suma de 25,5 milioane de lei. Banii urma să fie folosiţi strict pentru reamenajarea pieţei centrale a Ploieştiului.

Doar că decizia consilierilor locali a fost, din nou, sabotată, de angajaţii municipalităţii care ...au uitat...să vireze banii către societatea comercială înainte de finalul anului 2017.

Aşa se face că suma de 25,5 milioane de lei se adaugă excedentului bugetar de peste 33 de milioane de lei, anunţat de primarul Adrian Dobre.

Prin urmare şi majorarea de capital de la Hale şi Pieţe va avea nevoie de o nouă hotărâre de Consiliu Local din bugetul anului 2018, buget care se anunţă a fi unul de austeritate.

Aşadar nu doar banii necesari licitaţiei pentru achiziţionarea a 50 de autobuze noi au fost aruncaţi pe...apa sâmbetei, ci şi cei pentru Hale şi Pieţe....

În aceste condiţii ne întrebăm de ce mai vin la serviciu angajaţii Primăriei,cărora li s-au majorat substanţial salariile, şi cum vor fi sancţionaţi cei care nu au avut timp să vireze suma către Hale şi Pieţe...