Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a oprit într-un pom, la Bucov,  pe drumul spre Grădina Zoologică .

Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde primesc îngrijiri medicale. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, iar şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă era sub influenţa alcoolului când a produc accidentul

Conform informaţiilor furnizate de IJP Prahova, şoferul, în vârstă de 22 de ani, avea alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât exista suspiciunea că nu ar fi condus el masina au fost testati si ceilalti doi pasageri cu aparatul etilotest rezultând 0, 12 mg/ l alcool pur în aerul expirat la unu din pasageri iar la celălalt 0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor le au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Ceilalti doi au 24 si 21 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continua pentru stabilirea imprejurărilor în care s-a produs accidentul