Primarul Adrian Dobre se laudă pe pagina sa de Facebook (probabil că postarea este o păcăleală de 1 Aprilie) cu faptul că a ieşit victorios din negocierile cu Veolia.

Edilul susţine că a reuşit prelungirea contractului şi fixarea unui tarif de....237 RON+TVA. Adică fix acelaşi tarif pe care aleşii PSD-ALDE-PMP îl votaseră la finalul lunii ianuarie, atunci când au votat şi acordarea unei subvenţii pentru ploieştenii care stau la bloc,astfel încât acestia să plătească doar 186 lei+TVA/ gigacalorie.

Adrian Dobre ignoră faptul că la negocierile cu Veolia nu a participat singur şi că în sală au fost şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova (insituţie care ajunsese deja la un acord cu Veolia de aproximativ două săptămâni).

Cu alte cuvinte, Dobre îşi arogă meritele ignorându-i total pe ceilalţi negociatori şi, de teamă să nu cumva să i-o ia cineva înainte, postează victoria pe Facebook!

"Nu înţeleg cum poate fi cineva atât de duplicitar. La finalul lui ianurie noi eram răii care doreau scumpirea gigacaloriei, iar acum primarul Adrian Dobre acceptă  fix acelaşi tarif şi se mai şi laudă public cu acest lucru. În plus, nu vorbeşte nimic despre vreo subvenţie acordată ploieştenilor, deci în realitate vorbim despre o majorare de tarif. Cum poti să ataci în ianuarie un tarif, iar în aprilie să îl accepţi? Atunci nu era bun şi acum este? În ianuarie consilierii PNL nu au votat propunerea noastră şi ne arătau cu degetul că suntem răi şi scumpim căldura. L-aş întreba pe primarul Dobre oare nu l-a văzut în sală, la negocieri şi pe Bogdan Toader, preşedinele Consiliului Judeţean Prahova? ", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.