PSD Ploieşti a emis un comunicat de presă în care salută finalizarea licitaţiei privind mărcile Petrolul Ploieşti, criticându-l pe primarul Adrian Dobre că încearcă să politizeze rezolvarea acestei probleme care a trenat mai bine de zece luni. Publicăm integral comunicatul de presă:

"Grupul consilierilor PSD  din Consiliul Local Ploieşti salută rezolvarea situaţiei mărcilor Petrolul Ploieşti.

Ne bucurăm că am reuşit să soluţionăm o problemă care aştepta de aproape un an în sertarele primarului Adrian Dobre. Ne pare rău că primarul Ploieştiului a încurcat şi a tărăgănat atât de mult timp rezolvarea unei chestiuni atât de importante pentru cetăţenii municipiului. Am demonstrat, astăzi, că PSD Ploieşti sprijină mişcarea fotbalistică şi sportul ploieştean.

Aşteptăm de la actualii deţinători ai mărcilor Petrolul să readucă fotbalul de performanţă la Ploieşti, aşa cum au făcut-o şi în trecut, demonstrând că Lupii Galbeni sunt cel mai frumos simbol fotbalistic al României.

Chiar dacă a amânat acordarea mărcilor atâta timp, primarul Adrian Dobre nu se poate abţine şi încearcă să politizeze situaţia. Nu dorim ca mărcile Petrolul, un  bun al tuturor ploieştenilor, să fie subiect de speculaţii şi de atragere de capital politic.

Ştim că edilul Ploieştiului este obişnuit doar să vorbească fără rost şi dorim să ne cerem scuze ploieştenilor pentru calitatea modestă a actualului primar al Ploieştiului.

Şi totodată, noi, consilierii locali PSD, promitem ca foarte curând să rezolvăm şi problema sportului pentru copiii şi juniori de la CSM Ploieşti."