Un incendiu puternic izbucnit, vineri seară, la un imobil din Ploieşti a cuprins alte patru locuinţe, extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, o femeie şi o fetiţă având nevoie de îngrijiri medicale. Peste 50 de pompieri intervin pentru stingerea focului.

Pompierii militari au fost solicitaţi pe strada Izvoare, unde s-a anunţat că patru imobile au fost cuprinse de flăcări. Focul s-a extins însă şi la a cincea casă.

"Am intervenit cu 13 echipaje, fiind vorba de 52 de pompieri, focul este acum localizat, însă sunt colegii acolo şi intervin. Se lucrează pentru lichidare. Au fost în total cinci case care au fost cuprinse de foc” a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, două femei au suferit arsuri, iar un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

"Sunt două femei de 64 şi 70 de ani cu arsuri pe faţă, iar o fetiţă de 12 ani a suferit un atac de panică", a afirmat Vasiloae.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, cauza nefiind încă stabilită.