Filarmonica "Paul Constantinescu" lansează un program de voluntariat, care ar putea aduce tinerii din Ploieşti mai aproape de muzica de calitate.

"Oportunitatea de voluntar la concertele, festivalurile şi evenimentele organizate de Filarmonica de Stat ,,Paul Constantinescu” Ploieşti se adresează celor care doresc să îşi dezvolte în cadrul acestui program de voluntariat calităţi precum: comunicare, atenţie la detalii, iniţiativă, entuziasm, spirit de echipă, etc.

Persoanele care doresc să se implice în calitate de voluntari în evenimentele organizate de instituţie sunt rugate să completeze formularul, ţinând cont de disponibilitatea în perioadele de desfăşurare ale evenimentelor.

Filarmonica ,,Paul Constantinescu” organizează, în afara de concertele săptămânale, simfonice şi de folclor din cadrul stagiunii, şi alte evenimente cu renume în spaţiul cultural prahovean, naţional şi internaţional:

  • Festivalul Ploieşti Hot Jazz Summit – festival reprezentativ al Municipiului Ploieşti;
  • Festivalul ,,Zilele Muzicale ale Filarmonicii”;
  • participări în cadrul Festivalului International „George ENESCU”; Participări în cadrul Festivalului S.I.M.N. – Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi.

Oricine are timp liber şi bunăvoinţă poate deveni voluntar în cadrul festivalurilor şi evenimentelor organizate de instituţia noastră. Vor avea loc traininguri înainte de fiecare eveniment, proiect sau program pentru a familiariza voluntarii cu programul, echipa, activităţile, etc. Prin urmare, în funcţie de preferinţe, abilităţi şi experienţe vă puteţi alege departamentul în cadrul căruia să vă desfăşuraţi activitatea de voluntariat.

Beneficii directe pentru voluntari: contract de voluntariat, certificat de voluntariat, recomandări pentru angajare, adeverinţe de practică, tricouri, ecusoane, voluntarii beneficiază de abonament individual pentru fiecare eveniment sau festival, din cadrul filarmonicii, care poate fi utilizat în afara programului de lucru, în functie de rolul şi orarul asumat. Conform Legii Voluntariatului nr. 78/2014 activitatea de voluntariat se consideră experientţă profesională şi/sau în specialitate, în funcţie de tipul activităţii, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, menţionăm că informaţiile cerute în acest formular nu vor fi utilizate de către nici o terţă persoană şi în niciun alt scop decât acela al contractului de voluntariat.

Descărcaţi şi completaţi Formularul voluntariat Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploieşti, şi trimite-ţi-l la adresa [email protected]  "