Problema proastei semnalizări a lucrărilor din Ploieşti a fost pe agenda Comisiei de Urbanism a Consiliului Local Ploieşti.

Consilierii locali au chemat la discuţie reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, ai Poliţiei Locale şi ai Direcţiei Tehnice din Primăria Ploieşti, dorind să găsească o soluţie rapidă pentru remedierea situaţiei.

Aleşii locali au explicat că îşi doresc finalizarea la timp a lucrărilor pentru modernizarea liniilor de tramvai, dar, în acelaşi timp, sunt preocupaţi şi de siguranţa cetăţeanului.

„Nu vrem să fim cel mai urât Consiliu Local din istoria oraşului. Vrem să ne implicăm în rezolvarea la timp a acestor probleme astfel încât să respectăm şi cetăţenii, dar să fie realizate şi lucrări de calitate”, a spus George Botez.

Subcomisarul Florin Aristan, şeful Brigăzii Rutiere Ploieşti, a explicat că instituţia pe care o conduce întâmpină mari probleme din cauza lipsei de comunicare. El s-a plâns de faptul că reprezentanţii contructorului atacă diverse lucrări fără a se consulta cu Poliţia Rutieră şi astfel apar probleme în traficul din oraş.

Aleşii locali din Comisia de Urbanism se vor întâlni din nou săptămâna viitoare, atunci când au chemat la discuţii şi reprezentanţii firmelor care lucrează la modernizarea liniilor de tramvai, dar şi diriginţii de şantier din oraş. Consilierii doresc desemnarea unor persoane care să monitorizeze atent modul în care se desfăşoară lucrările.