Municipalitatea continuă în ritm alert lucrările pentru modernizarea liniilor de tramvai din Ploieşti. Din păcate, şantierele nu sunt corect semnalizate, iar în ultimul timp s-au produs multe accidente în oraş. În plus, restricţionarea circulaţiei în intersecţiile de la Mc Donad's Nord şi BCR- Centru au dus la blocaje în trafic, în special la orele de vârf.

Vinovaţi pentru aceste neajunsuri sunt constructorii care nu au semnalizat corect devierile de trafic, şoferii aflând, de obicei, brusc despre aceste modificări de traseu.

Consilierul local George Botez este şi el nemulţumit de modul în care se lucrează pe şantierele din Ploieşti şi în calitate de preşedinte al Comisiei 4 din CL (organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, circulaţie rutieră şi conservarea monumentelor) consideră că ar trebui acordate amenzi constructorilor care nu înţeleg să lucreze în condiţii de siguranţă în oraş

" Este inadmisibil ceea ce se întâmplă. La Nord s-au produs deja accidente. Am luat legatura cu reprezentanţii Poliţiei şi cu cei din Executivul Primăriei pentru a remedia de urgenţă situaţia. Cred că se impun amenzi usturătoare pentru constructori, deoarece se vede că altfel nu se pot conforma dispoziţiilor legale", ne-a declarat George Botez.