Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui edilului comunei Sîngeru, Radu Gheorghe. Primarul este acuzat că, în perioada 21.06.2012 - 07.06.2014, a deţinut, simultan cu funcţia de primar, şi calitatea de reprezentant întreprindere familială în cadrul ÎNTREPRINDERII FAMILIALE RADU V. GHEORGHE DIVERTIS 2, anunţă ANI într-un comunicat de presă.

"Astfel, RADU GHEORGHE a încălcat dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003,potrivit cărora „Funcţia de primar […] incompatibilă cu […] calitatea de comerciant persoană fizică”.
Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. RADU GHEORGHE a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
„Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat […] încălcarea obligaţiilor legale privind […] starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinară şi se sancţionează potrivit reglementării aplicabile demnităţii, funcţiei sau activităţii respective […]”. 
„Persoana […] faţă de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică […]  pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.", se specifică în documentul ANI.