Mai mulţi ploieşteni care au mers, sâmbătă după amiază, să se relaxeze la Ploieşti Shopping City au avut parte de o surpriză neplăcută. După câteva ore de shopping, la întoarcere oamenii şi-au găsit maşinile sparte, iar din interiorul dispăruseră obiectele de valoare.

Incidentul ne-a fost semnalat de unul dintre cititorii Jurnalului Prahovean, care a rămas fără casetofonul maşinii. "În parcarea mallului nu există paznici, iar aceştia stau liniştiţi, la căldură, în interiorul magazinului", ne-a spus cititorul nostru.

Se pare că au fost sparte opt maşini, iar din interior au dispărut casetofoane, boxe, haine şi chiar bani. Mai multe plângeri au fost înregistrare de către Poliţie, iar păgubaşii vor să ştie cum a fost posibil aşa ceva în parcarea celui mai mare mall din Ploieşti.

Aşteptăm şi un punct de vedere al conducerii Ploieşti Shopping City, mai ales că, sursele noastre, susţin că nu este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva.

Parcarea Ploieşti Shopping City are peste 2000 de locuri de parcare, ceea ce face ca, în zilele foarte aglomerate, hoţii să aibă de unde alege... Iar sfatul nostru este, ca atunci când mergeţi în zonă, să nu lăsaţi nimic de valoare în autoturism.