Eveniment cultural de excepţie la Buşteni la care au participat sute de turişti şi localnici. Paula Seling, Carmen Rădulescu şi Florin Vasilică au creat un spectacol de zile mari în amfiteatrul în aer liber din Buşteni.

Spectacolul din acest weekend a prilejuit de împlinirea a 10 ani de la trecerea în nefiinţă a marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică şi a fost iniţiat de fiul acestuia, Florin Vasilică.  Grupul ”Teleormanul”, dar şi tinere talente precum Denisa Trofin, Eusebiu Gafiţa şi Maia Todi au interpretat piese din repertoriul îndrăgitului artist.  La un deceniu de la trecerea în nefiinţă a lui Liviu Vasilică, Grupul ”Teleormanul”, dar şi tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafiţa şi Maia Todi au interpretat piese din repertoriul îndrăgitului artist.

Publicul a asistat la un duet inedit făcut de Paula Seling şi Florin Vasilică în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică. Special pentru acest eveniment, artista şi-a pregătit mai multe ţinute tradiţionale româneşti. Liviu Vasilică a fost artistul care a revoluţionat muzica populară de la noi, ajungând la sufletul oricărui ascultător prin piese precum “Hai, hai cu trăsioara” sau “Mărine, la nunta ta”, care încă răsună la orice concert sau petrecere.