Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, sâmbătă seara, pe un teren din apropierea aerodromului din Strejnic. La aterizarea, aeronava s-a răsturnat.

La locul incidentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Avionul a  aterizat pe un câmp. In avion se aflau două persoane în vârstă  de 22, respectiv 25 de ani.  În urma aterizării forţate s-au ales doar cu câteva zgarieturi şi au refuzat transportul la spital.

Se pare că este vorba despre un  avionul privat, care executa un zbor de antrenament.

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

“La data de 25 septembrie, în jurul orei 17,30, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi despre faptul că, în zona aerodromului Strejnic, un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în zona Centurii de Vest a municipiului Ploieşti. În urma evenimentului, nu au rezultat victime, aparatul suferind avarii tehnice. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului aviatic”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova



FOTO: ISU Prahova