O turistă din Bucureşti  a fost coborâtă de pe munte în siguranţă marţi după amiază de către salvamontiştii din Buşteni, după ce aceasta a ajuns intr-o zonă extrem de  accidentată din preajma Cascadei Urlătoarea a alunecat şi s-a ales cu o fractură de maleolă la piciorul drept.  Pentru că nu mai putea deplasa, soţul victimei a  fost nevoit sa ceară ajutorul  echipei  salvatorilor montani. Vremea frumoasă a atras ca un magnet sute de turişti pe traseele de abrupt din Bucegi.

Femeia în vârstă de 47 de ani  s-a căţărat pe pietrele  din preajma Cascadei Urlatoarea şi fără să ţină cont de faptul că stâncile erau ude, turista a alunecat mai multi metri şi s-a ales cu o fractură la piciorul drept. Alertaţi salvatorii montani au plecat în ajutorul victimei. Ajunşi la faţa locului salvatorii montani au acordat primul ajutor victimei. Din cauza terenului accidentat actiunea de recuperare a turistei s-a dovedit foarte dificilă. După o acţiune care a durat două ore  turista a ajuns la Spitalul de Ortopedie din Azuga.

Salvamontiştii recomandă turiştilor să nu mai plece neechipaţi pe traseele de abrupt şi să respecte  marcajele şi indicatoarele amplasate pe poteci.