TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:20:37

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Uzina Ford de la Craiova va angaja 976 de persoane pentru producţia noului model EcoSport


8 aprilie 2017

citeşte totul despre:
ford,
craiova,
angajari,
ecosport,
toamnarating     (19 vizualizări)

Uzina Ford de la Craiova va angaja, până la sfârşitul lui iulie, 976 de persoane pentru producţia noului model EcoSport, care va începe în toamna acestui an, premierul Sorin Grindeanu, care a vizitat vineri fabrica de autoturisme, spunând că ”este foarte important ca marile companii mondiale să găsească în ţara noastră un mediu atractiv”.

Sorin Grindeanu a vizitat, vineri dimineaţă, Uzina Ford România de la Craiova, unde a avut o întrevedere cu Steven Armstrong, vicepreşedinte şi director operaţional Ford Europa, precum şi cu Andrew McCall, vicepreşsedinte Relaţii Guvernamentale Ford Europa, în prezenţa preşedintelui Ford România, John Oldham.

“Am ţinut să vin la Craiova pentru a saluta ceea ce de fapt se va întâmpla în perioada următoare, şi anume extinderea companiei în Craiova prin angajarea a aproape o mie de persoane, ceea ce înseamnă foarte mult, tocmai pentru a da un semnal de încurajare. E foarte important pentru noi ca marile companii mondiale să găsească în ţara noastră un mediu atractiv, să putem să venim în întâmpinare, astfel încât afacerile pe care le-au deschis, aşa cum e cazul Fordului la Craiova, într-un mediu propice să se poată dezvolta iar acest mediu l-au găsit. Încă o mie de oameni, dacă vorbim direct de companie, şi mulţi alţii pentru supplier-ii care vor da subansamble pentru Craiova. Înţeleg că în această toamnă se va intra pe linie de producţie a unui nou autovehicul, ăsta e un lucru bun. Am discutat ceea ce am discutat în ultimele zile aproape peste tot pe unde am fost, despre infrastructură şi despre problema pe care o are Craiova legată de infrastructură”, a afirmat Sorin Grindeanu, la finalul vizitei la fabrica Ford.

Procesul de recrutare a celor 976 de noi angajaţi începe în luna aprilie şi se va încheia la sfârşitul lunii iulie.

“Suntem foarte mândri de echipa noastră şi de progresul înregistrat în ultimele luni ale acestui an şi suntem foarte bucuroşi să primim în uzina noastră încă 976 de noi angajaţi în vederea pregătirii producţiei modelului EcoSport a cărui lansare va fi în toamna acestui an. Am avut ocazia ca înainte de vizită să putem avea o discuţie cu domnul premier care a fost extrem de productivă, suntem foarte mulţimiţi de suportul pe care l-am primit din partea Guvernului şi al autorităţilor locale şi aşteptăm cu nerăbdare să avem o lansare cu succes, să creştem în continuare afacerie noastre şi prezenţa noastră aici”, a precizat Steven Armstrong, vicepreşedinte şi director operaţional Ford Europa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online