TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:18:57

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Consilierii locali nemulţumiţi de activitatea ROSAL


27 ianuarie 2014

citeşte totul despre:
conducerii,
eficient,
fotografiile,
liberalul,
botez,
masinile,
obiectul,
ploiesteni,
prahovean,
redactie@jurnalulph,
ploiesti,
deszapezire,
zapada,
utilaje,
weekendrating  rating  rating  rating  rating     (558 vizualizări)

Modul în care ROSAL a înţeles să facă deszăpezirea Ploieştiului a stârnit nemulţumirea mai multor consilieri locali care sunt decişi să solicite sancţionarea firmei de salubritate.

„Comandamentul de iarnă a luat măsurile corecte, însă ROSAL s-a făcut că munceşte. Nu se poate să plimbi maşinile prin oraş, iar apoi să taxezi servicii pe care nu le-ai executat”, a declarat liberalul George Botez.

Consilierul locale ne-a spus că deţine mai multe fotografii primite de la ploieşteni în care fie utilajele ROSAL nu există deşi sunt maldăre de zăpadă, fie maşinile se plimbă pe străzi cu lamele pentru deszăpezire ridicate deasupra stratului de zăpadă.

Părerea lui Botez este împărtăşită şi de alţi consilieri locali care vor solicita, în această dimineaţă, raportul de monitorizare al RASP şi vor pleca pe străzile din oraş pentru a verifica la faţa locului situaţia.

George Botez este decis să propună înfiinţarea unei secţii la utilaje la SGU, care să se ocupe de deszăpezire.

De altfel, singurele zone în care zăpada a fost curaţată ca la carte sunt cele în care au acţionat angajaţii SGU Ploieşti, deşi societatea comercială aflată în subordinea municipalităţii, nu are în obiectul de activitatea şi deszăpezirea căilor publice, ei fiind nevoiţi să se ocupe de aleile din parcuri şi de cele din cimitire.

Oricum atitudinea ROSAL este anormală. Nu este normal ca în weekend să nu se poată interveni în forţă pe toate arterele municipiului Ploieşti, mai ales că majoritatea ploieştenilor şi-au ţinut maşinile în parcări şi se putea face deszăpezirea mult mai eficient.

Aşteptăm fotografiile şi filmuleţele ploieştenilor nemulţumiţi pe adresa de mail a Jurnalului Prahovean: redactie@jurnalulph.ro 

Foto: Gabi DIMA


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online