TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:12:46

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Despre un presupus drept la replică şi despre lobby-ul făcut de primarul Dobre pentru o asociaţie sportivă privată!


28 septembrie 2016

citeşte totul despre:
jurnalul,
negocierea,
petrolul,
prezentat,
publicat,
rezolvarea,
septembrie,
asemenea,
colegii,
datele,
explicam,
informatia,
scandalos,
solicitamrating  rating  rating  rating  rating     (498 vizualizări)

Jurnalul Prahovean publica în data de 22 septembrie articolul „Scandalos ! De ce nu a vrut primarul Dobre să rezolve problema CSM Ploieşti “, material în care explicam de ce a evitat edilul Ploieştiului rezolvarea crizei financiare de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

Articolul nostru viza numai comportamentul primarului Adrian Dobre şi în niciun caz modul în care au fost transferaţi copiii de la Petrolul Ploieşti la un anumit club.

Precizăm acest lucru, deoarece ieri, colegii de la Republika News au publicat un articol în care suntem acuzaţi că nu am publicat un drept la replică.

Aşa zisul drept la replică nu avea nicio legătură cu datele furnizate de articolul nostru:vorbea doar despre transferurile copiilor de la grupele Petrolului la un alt club sportiv, transferuri despre care Jurnalul Prahovean nu a scris nimic

Pe această cale, îi solicităm public primarului Adrian Dobre să confirme sau să infirme dacă a semnat adresa către ROMPETROL în care se solicită ca baza Vega să fie dată firmei PETROSPORT!

De asemenea, solicităm firmei PETROSPORT să ne demonstreze, în scris, cum s-a ajuns la situaţia în care primarul Ploieştiului să facă lobby pentru o asociaţie privată, care nu are nicio legătură cu Primăria.

Şi mai dorim să aflăm, tot public, dacă este adevărată informaţia potrivit căreia la negocierea cu ROMPETROL, reprezentantul firmei PETROSPORT s-a prezentat împreună cu un consilier personal al primarului Adrian Dobre şi în ce condiţii asociaţia sportivă a beneficiat de aceste servicii.

Dacă aceste lucruri sunt importante aşteptăm un drept la replică în care să ni se răspundă punctual  la fiecare problemă semnalată de noi.

Adresa de mail a Jurnalului Prahovean este redactie@jurnalulph.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online