TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:21:47

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Noi transferuri la Consiliul Judeţean, dar nu suficiente


26 septembrie 2014

citeşte totul despre:
cj prahova,
cj ph,
consiliul judetean,
psd,
pdl,
pnl,
ppdd,
unpr,
plr,
majoritate,
social democrati,
liberali,
doilea,
favoarea,
domeniul,
componente,
asezat,
apropiat,
companiei,
clauzei,
discutii,
expdl,
imobile,
liberalul,
moraru,
numarandrating     (64 vizualizări)

Mutări semnificative la Consiliul Judeţean în favoarea puterii, dar nu suficiente pentru proiectele de hotărâri legate de patrimoniu.  Astfel, grupul de patru consilieri PPDD nu mai există, Cătălin Niţă aderând la PSD, alături de Diana Niculescu, iar Auraş Dragomir, deşi nu a confirmat adeziunea la un alt partid, s-a aşezat pe latura puterii şi a votat alături de aceasta.

Costin Zaharia (ex-PDL) a trecut la PDL, după Radu Ionescu (ex-PDL) actual UNPR. Despre grupul PLR, format din patru consilieri, lucrurile sunt cunoscute.

În total, grupul puterii are până în acest moment 21 de consilieri, însă la şedinţa de vineri au participat doar 18.

Opoziţia a rămas cu 15 consilieri, (11-PDL), (3-PNL), (1 PPDD), deşi este incert ce politică face PPDD, mai ales că Jenica Tabacu se simte oarecum stingheră pe partea dreaptă.

Din totalul de 13 proiecte, trei au picat, din cauza clauzei de două treimi.

Unul dintre acestea viza mandatarea unor reprezentanţi ai CJ în AGA Companiei de Energii Regenerabile Prahova. Cel de-al doilea eşec al puterii a fost proiectul de trecere a clădirii Primăriei Mizil din proprietatea CJ în cea a administraţiei locale, mai ales că este necesară reparaţia acoperişului şi nimeni nu vrea să plătească lucrarea.

Al treilea proiect neadoptat este cel de trecere din domeniul public în domeniul privat a unor imobile componente ale unei foste staţii de epurare din Vălenii de Munte, concesionate către Hidro Prahova SA, pentru a fi casate şi valorificate.

Discuţii au fost şi cu numărarea voturilor, preşedintele şi secretarul CJ numărând câte 19 voturi în loc de 18. Confuzia a fost lămurită de secretarul Mihai Pavel, care a recunoscut că a fot vorba de o confuzie, din cauza mâinii ridicate a consilierului liberal Romu Moraru. Liberalul a explicat că a votat pentru abţinere.

În orice caz grupului puterii îi sunt necesare 24-25 de voturi la proiectele de patrimoniu. Este posibil să mai vedem încă trei, patru transferuri dinspre opoziţie în viitorul apropiat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online