Turneele de sloturi online devin din ce în ce mai interesante şi atrag tot mai mulţi jucători pasionaţi. În căutarea de soluţii noi prin care utilizatorii să se distreze şi să fie răsplătiţi, operatorii de cazino online au introdus turneele de sloturi online.


Când te gândeşti la sloturi online, automat îţi vine în minte că ai în faţă un joc plin de culoare. "Competiţia" ta este doar norocul, pentru că el este singurul factor care influenţează concret rezultatele de la sloturi online. Te-ai gândit însă că poţi concura şi cu alţi jucători ai cazinoului online? Acest lucru se poate prin intermediul turneelor de sloturi online.

Marele avantaj este că nu e nevoie de niciun efort suplimentar pentru a lua parte la turneele de sloturi online, din moment ce participarea este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii şi să speri că ai suficient noroc încât să termini deasupra celorlalţi jucători din cazinoul online.

Cum poţi să participi la turnee de sloturi online

E foarte uşor să participi la turnee de sloturi online. Un exemplu relevant îl reprezintă turneele de la Cazinoul Player. După ce optezi pentru participarea la turnee, tot ce trebuie să faci este să intri în secţiunea pacanele player.ro şi să alegi jocurile înscrise în campanie. Pentru a-ţi fi şi mai uşor, în acest cazinou online găseşti structurate turneele în funcţie de categorii: Drops & Wins şi Playson.



Partea bună este că nu eşti limitat la un singur joc. Pot fi şi 10-20 de sloturi eligibile pentru un turneu. Acest lucru vine în avantajul tău, deoarece poţi găsi mai uşor jocuri care să îţi placă. Spre exemplu, dacă îţi plac jocurile din mitologia greacă, la turneele în desfăşurare găseşti numeroase producţii. Iar acesta este doar un exemplu, pentru că la fel de uşor poţi găsi jocuri cu fructe, animale ori poate inspirate din Vestul Sălbatic.

Detalii de ştiut când participi la turnee de sloturi online

În primul rând, participarea la turneele de sloturi online este gratuită. Acesta este şi motivul pentru care merită să iei în calcul ideea de a participa, dacă eşti pasionat de sloturi online.

Iar dacă te întrebi care sunt premiile oferite la turneele de sloturi online, acestea sunt considerabile. Fondul de premiere este disponibil în pagina cu turnee şi pentru ca totul să fie şi mai interesant vor fi şi mai mulţi câştigători. În general, în jur de 100 de jucători sunt recompensaţi. Desigur că partea cea mai mare din fondul de premiere este împărţită de primii 10 jucători. În cele mai multe cazuri, ei încasează în jur de 50% din fondul total de premiere. Iar structura plăţilor este similară cu cea din turneele de poker.

În ceea ce priveşte premiile puse în joc, de cele mai multe ori acestea sunt plătite direct în contul clientului. În unele situaţii pot apărea condiţii de rulaj, motiv pentru care e indicat să citeşti secţiunea de Termeni şi Condiţii.

E important de ştiut că pot exista situaţii în care se iau în calcul doar spin-uri efectuate cu o miză minimă. În acelaşi timp, în realizarea clasamentului final vor fi luate, în unele cazuri, doar câştigurile efectuate într-un anumit număr de rotiri consecutive.

Acest lucru vine în avantajul clienţilor, deoarece ei pot avea o serie foarte bună şi, deşi au încheiat cu o sumă mai mică, vor puncta mai bine în clasamentul final. Per total, turneele de sloturi online aduc şi mai multă distracţie clienţilor, motiv pentru care sunt tot mai prezente în oferta cazinourilor legale din România. Nu costă nimic, trebuie doar să te distrezi responsabil.

Sursa foto canva.com