Una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie instantă, WhatsApp nu va mai funcţiona pe anumite modele de telefoane începând cu luna octombrie. Află dacă dispozitivul pe care îl utilizezi face parte dintre cele care se regăsesc pe „lista neagră”.

 

WhatsApp a venit cu un avertisment în care anunţă că aplicaţia va înceta să funcţioneze pe anumite modele de telefoane începând cu luna octombrie. Anunţul este îndreptat către utilizatorii care deţin unul dintre modelele de telefoane menţionate mai jos pentru a-şi putea importa conversaţiile şi fişierele.

 

Modificările majore aduse de către celebra platformă îi determină pe utilizatori să instaleze noi actualizări, astfel că modelele mai vechi de telefoane nu vor mai fi compatibile cu acestea. Foarte mulţi utilizatori ai smartphone-urilor se bazează pe această aplicaţie de mesagerie instant, însă acum vor trebui să se reorienteze către modele de telefoane mai noi.

 

Începând cu data de 24 octombrie, WhatsApp va deveni indisponibil pe dispozitivele mobile deoarece compania a declarat că aceasta nu mai poate funcţiona pe telefoanele mai vechi din cauza unui nou sistem de operare. Sistemele de operare mai noi pot fi acceptate doar pe anumite modele, astfel că o parte dintre utilizatori nu vor mai putea utiliza serviciul aplicaţiei.

 

WhatsApp nu va mai funcţiona pe aceste telefoane

În urma acestei actualizări, aplicaţia va îngloba mai multe îmbunătăţiri şi va corecta anumite erori ale aplicaţiei. Mai departe, ceea ce va trebui să faci este să consulţi lista cu modelele de telefoane de mai jos care nu vor mai putea actualiza aplicaţia la cea mai nouă versiune:

 

  • iPhone SE, 6S şi 6S Plus;
  • Samsung: Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2 şi Galaxy Core;
  • LG: Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus, L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD and 4X HD şi Optimus F3Q;
  • ZTE: ZTE Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 şi Grand Memo;
  • Huawei: Huawei Ascend G740, Ascend D Quad XL, Ascend Mate, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S and Ascend D2;
  • Sony: Sony Xperia Miro, Sony Xperia Neo L, Xperia Arc SAlcatel One Touch Evo 7;
  • Alte branduri: Archos 53 Platinum, UMi X2, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five, Wiko Darknight, Lenovo A820, Faea F1, THL W8.

 

 

Sursa: www.playtech.ro