Casele de pariuri online sunt foarte populare in ziua de astazi in Romania. Astfel, jucatorii pasionati de pariuri sportive au la dispozitie platforme de joc de top, care le ofera o experienta de pariere de cea mai buna calitate. In cazul in care nu ai mai pariat pana acum pe internet, probabil ca te intrebi ce presupune procesul de inregistrare si ce contine formularul de inscriere pe site, nu-i asa?

Citeste acest articol si vei afla principalele detalii despre deschiderea unui cont la agentiile de pariuri online din Romania. Inca din start iti spun ca totul este extrem de simplu si nu dureaza mai mult de cateva minute.

Conditii de deschidere a contului

Inainte de toate, trebuie sa stii ca piata pariurilor online de la noi din tara este supusa unor reglementari stricte, impuse de catre ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc).

Pentru a putea juca la pariuri pe internet trebuie, in primul rand, sa alegi o casa de pariuri cu licenta, fiindca altfel risti sa primesti o amenda de pana la 10.000 RON. Exista in prezent zeci de platforme licentiate, astfel ca ai multe optiuni din care poti alege. O platforma excelenta pentru a paria este NetBet, iar uneori poti chiar sa incasezi si bonus fara depunere NetBet si sa pariezi gratuit, fara sa scoti vreun ban din buzunar.

Isi pot deschide la agentiile de pariuri online cont doar romanii care au implinit varsta de 18 ani si care locuiesc in Romania. Nu incerca sa fentezi aceste reguli, pentru ca oricum la un moment dat contul tau va trebui verificat. Asadar, doar daca respecti conditiile de mai sus iti poti deschide un cont.

Ce presupune formularul de inscriere la casele de pariuri?

Pentru deschiderea contului, indiferent de ce agentie alegi, va fi necesar sa completezi un formular de inregistrare. Acesta contine cateva campuri ce trebuiesc completate cu informatii personale si informatii legate de contul tau. Iata mai jos despre ce este vorba:

·       Nume complet – scrii numele de familie si prenumele tau, exact cum apare el in cartea de identitate

·       CNP – completezi Codul Numeric Personal format din 13 cifre pe care il gasesti in buletin

·       Data nasterii – selectezi sau completezi ziua, luna si anul in care te-ai nascut, pentru a dovedi ca esti o persoana majora

·       Adresa – este necesar sa specifici si adresa din buletin; chiar daca acum locuiesti in alta parte, pe formular trebuie sa treci adresa din acte

·       Cod postal – este posibil sa trebuiasca sa completezi si codul postal corespunzator adresei tale, pe care il gasesti foarte usor printr-o cautare pe Google

·       E-mail – specifici o adresa de e-mail personala si la care ai acces, care va fi asociata cu contul tau de pariuri

·       Numar de telefon – trebuie sa introduci si numarul tau de telefon mobil

·       Nume utilizator – la unele agentii vei folosi adresa de e-mail la conectare, insa la altele va trebui sa creezi si un nume de utilizator pentru logarea in cont

·       Parola – introduci o parola pentru securizarea contului

Acestea sunt principalele informatii pe care le contine orice formular de inscriere la casele de pariuri de pe internet. Dupa cum probabil iti poti da seama deja, completarea acestuia dureaza numai cateva minute si chiar si jucatorii fara niciun fel de experienta nu vor intampina vreo dificultate.

Pe langa lucrurile amintite mai sus, in cadrul unor anumite agentii pot exista si alte cateva campuri ce trebuiesc completate, precum coduri bonus pentru activarea unor anumite oferte, intrebare de securitate si raspuns pentru recuperarea contului si altele.

Verificarea contului

Dupa deschiderea contului il vei putea utiliza pentru a te distra la pariuri online, insa trebuie sa stii ca la un moment dat va fi nevoie sa il verifici. Acest lucru trebuie facut in cel mult 30 zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare.

In primul rand, verificarea este o procedura obligatorie prin lege, insa in acelasi timp beneficiezi si de doua avantaje importante completand acest proces: poti depune orice suma doresti (altfel esti limitat la depuneri totale de maxim 200 Euro) si poti solicita cereri de retragere.

Pentru a-ti verifica contul va trebui sa trimiti in prima faza o copie dupa un act de identitate (buletin, pasaport, permis de conducere). Ulterior, inainte de prima retragere iti va fi solicitata si o dovada a metodei de depunere si va trebui sa trimiti fie o poza fata/verso cu cardul (acoperind undele detalii, asa cum iti va fi specificat), fie un print screen din cadrul contului de portofel electronic (daca ai utilizat Skrill, Neteller sau Paysafecard la depunere).

In concluzie, deschiderea unui cont la agentiile de pariuri de pe internet este un procedeu extrem de simplu, in urma caruia vei beneficia de o experienta de pariere inedita si de toate avantajele oferite de aceste platforme online de joc.