Pe piaţa ultrabook -urilor , ultraportabilelor şi meselor hibride de gaming, sunt multe de spus despre un laptop standard? Deşi dimensiunea obişnuită a ecranului laptopurilor tradiţionale nu este mult mai grea, astfel de laptop-uri le lipsesc câteva părţi importante şi elegante. Pentru a depăşi toate cerinţele dvs., Huawei Matebook D15 se potriveşte perfect şi este proiectat cu componente de lux. Funcţionalitatea sistemului este simplă, aşa că nu vă veţi confrunta cu bibelouri în timp ce utilizaţi D15.

Pe lângă aceasta, calitatea decentă, specificaţiile decente, dimensiunile decente şi preţul accesibil vă vor îndemna cu siguranţă să investiţi acolo banii cu greu câştigaţi. Din aceste motive majore, Huawei Matebook D15 s-a situat pe lista celor mai pretenţioase laptop-uri din prezent. Există o singură versiune de D15 care funcţionează excelent în comparaţie cu concurenţii. Pentru a verifica specificaţiile acestui laptop de calitate superioară, continuaţi să citiţi

Specificaţiile Huawei Matebook D15:

·       Dimensiuni şi greutate: (lăţime × adâncime × înălţime) 357,8 × 229,9 × 16,9 mm. Greutate 1,53 kilograme.

·       Specificaţii generale: aparţine seriei D de Matebooks . Culorile disponibile sunt luna argintie, gri profund. Materialul de fabricatie este aluminiu. Sistem de operare Window 10.

·     Detalii afişare: dimensiunea generală a ecranului este de 15,6 inchi cu o rezoluţie de 1920 × 1080, raportul ecran-corp este de 87% cu raport de contrast 800:1, unghiul de vizualizare al ecranului este de 178 de grade, nivelul de luminozitate 250 nits.

·       Porturi şi sloturi: USB-A 3.0 × 1, 2.0 × 2, USB-C × 1, HDMI × 1, mufă 2-în-1 pentru microfon × 1 căşti de 3,55 mm.

·       Detalii wireless: Bluetooth 5.0, compatibil cu Bluetooth 4.2, EDR + Bluetooth 2.1. Conectivitate Wi-Fi cu 2 × 2 MIMO.

·       Tastatură şi touchpad: touchpad de susţinere proiectat cu o tastatură chiclet de dimensiune completă.

·       Memorie: total 8 GB RAM care poate fi extinsă până la 16 GB.

·       Stocare: stocare pe hard disk de 1 TB cu stocare SSD de 512 GB.

Detalii suplimentare de descriere şi caracteristici ale Matebook D15:

Dacă îţi doreşti un laptop de lucru cu buget fantastic, atunci analiza noastră profundă recomandă insistent ca Huawei Matebook D15 să fie conceput doar pentru tine. Şasiul integral din metal şi funcţionarea puternică sunt principalele motive pentru care D15 merită cumpărat pentru profesionişti. Aşadar, dacă luaţi decizia de a lua un laptop luxos şi elegant, atunci faceţi clic pe Matebook D15 acum pentru a vă investi banii în locul potrivit. În plus, suntem aici cu detalii şi caracteristici complete ale D15.

  1. Ecran lat pentru a funcţiona:

Cu siguranţă vă veţi pierde pe ecranul de vizualizare completă al Matebook D15, deoarece 15,6 inchi oferă utilizatorilor un afişaj frumos. Ramele înguste ale ecranului au fost reduse la doar 5,3 mm, ceea ce este cu adevărat perfect pentru a viziona filme cu confort şi vă face mai productiv.

  1. Răspuns rapid, spaţiu mare:

Pentru a asigura combinaţia perfectă de viteză şi putere, producătorul Huawei a proiectat două sloturi pentru unitatea manuală în sistem. În acest fel, utilizatorii se vor bucura cu siguranţă de o performanţă extraordinară a laptopului, deoarece este un amestec perfect de răspuns rapid şi putere. Prezenţa unei unităţi SSD cu memorie de date excepţională vă promite să efectuaţi orice sarcină cu mare uşurinţă. Indiferent dacă îl cumpăraţi pentru afaceri sau de plăcere, Huawei Matebook D15 nu vă va dezamăgi niciodată.