Logitech a lansat Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus, o tastatură cu care poţi controla ecranul computerului personal pe televizor. K400 Plus funcţionează la o distanţă de până la 10 metri şi dispune de un touchpad integrat, ce facilitează accesarea filmelor, show-urilor TV şi a muzicii pe PC de pe canapea, spun cei de la Logitech.

„Living-ul este un spaţiu unde dorim să ne relaxăm, să ne distrăm şi să comunicăm cu prietenii şi familia. Logitech Wireless Keyboard K400 Plus face mai uşoară conexiunea PC-ului la TV şi căutarea de conţinut pe Internet”, a precizat vicepreşedintele global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech, Charlotte Johs.

Având la bază populara tastatură Logitech Wireless Touch K400, tastatura K400 Plus dispune de un touchpad integrat cu cursor de control ajustabil, o soluţie all-in-one (tastatură şi mouse). Tastele de shortcut oferă acces rapid la volum şi navigarea prin meniu, iar tastele-săgeată intuitive ajută la accesarea rapidă adivertismentului digital.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus dispune de un design subţire, iar bateriile au o autonomie de 18 luni . Va fi disponibilă din luna iulie la un preţ de 44,99 Euro.