Cunoscuta aplicaţie WhatsApp are un truc foarte util de care nu mulţi ştiu. Ce poţi să faci în aplicaţia de mesagerie şi care te va ajuta foarte mult?

 

Trucul de WhatsApp de care nu ştiai

WwhatsApp a fost declarată drept cea mai mare platformă de mesagerie de pe planetă în anul 2020. Peste 2 miliarde de oameni aleg să o folosească zilnic în loc de alte aplicaţii prin care pot lua legătura cu cei dragi. Aceasta are foarte multe funcţii pe care majoritatea le preferă, funcţii care pot fi folosite şi drept trucuri pentru a putea face lucruri de care nu ştiai până în acest moment.

 

WhatsApp are o platformă numită WhatsApp Web care oferă posibilitatea de a folosi serviciul de mesagerie de pe telefoane sau tablete indiferent de care sunt, conform idevice.com. Prin aplicaţia aceasta se pot transfera fişiere între diverse dispozitive precum calculator sau tabletă, pe acelaşi cont de WhatsApp, la fel ca şi cum ai trimite către un prirten. De asemenea, permite logarea unui singur dispozitiv în WhatsApp Web, indiferent dacă e vorba despre ce dispozitiv e vorba, permiţând fişiere mari să fie acceptate în platformă.

 

Cum funcţionează?

Pentru a putea trimite poze sau alte documente, de pe un dispozitiv pe altul, e necesar să ai numărul tău de telefon în agenta de contacte, selectezi pentru a deschide conversaţia, ulterior trimiţi fişierele. WhatsApp nu menţionează activitatea aceasta ca una stadard, de aceea nu mulţi ştiu de acest truc, dar oricine se poate folosi de ea pentru a trasfera fişierele între dispozitivele tale.

 

Anul trecut, WhatsApp a încercat testarea unei funcţii de autodistrugere care şterge un mesaj complet după ce a trecut un interval de timp stabilit în prealabil. Funcţia a ajuns prima versiune beta şi există semne că ar putea fi şi pe WhatsApp în curând. Înainte de lansare, însă, Viber le-a luat-o înainte.

 

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro