Timpul ramas pana la plecarea in vacanta este scurt, asa ca trebuie sa te asigura ca incepi cat mai repede pregatirile. Daca nu te-ai decis unde sa mergi, ar trebui sa o faci cat de curand.

Eficientizeaza timpul, planificand si procurand tot ce ai nevoie online! Iata 3 magazine online care iti vin in ajutor cand ai nevoie de produse si servicii utile in vacanta:

Homex.ro

In nicio vacanta nu trebuie sa pleci fara voie buna si fara bagaje. Fiind tentati sa luam cu noi cat mai multe haine si obiecte personale, ajungem deseori ca bagajul de vacanta sa ocupe intreg portbagajul masinii. Pentru a evita situatiile de acest gen, toate lucrurile pe care le luam cu noi trebuie sa fie asezate si organizate in genti de voiaj. HomeX.ro este un site cu articole home&deco pentru casa si gradine, care ofera o varietate de produse utile pentru a pregati bagajele de vacanta. Genti de voiaj si trollere de diverse dimensiuni, dar si alte accesorii pentru calatorii, cum sunt si articolele de camping, pot fi comandate din cadrul acestui magazin online.

Eurolines.ro

Daca nu ti-ai ales inca destinatia pentru vacanta, mai ai timp. De fapt, agentiile turistice au oferte last minute, de care poti profita. Ia in calcul posibilitatea de a merge in vacanta cu autocarul, pentru ca foarte multe companii de transport aplica preturi reduse in sezonul de vara. Eurolines, una dintre cele mai recunoscute companii de transport a lansat cu ocazia verii promotii la bilete de autocar, pentru mai multe destinatii de vacanta. Ofertele speciale la biletele de autocar se aplica pentru mai multe orase din Europa. Astfel, cu Eurolines poti calatori la pret redus in cele mai fascinante orase ale lumii: Italia, Franta, Viena, Linz, Germania, Budapesta, dar si altele.

AutoAtu.ro

Daca ai de gand sa calatoresti in Romania ori pur si simplu este mai comod pentru tine sa calatoresti cu masina personala, este musai sa te asiguri ca aceasta functioneaza foarte bine. Sa pleci la drum cu o masina care necesita reparatii este un mare risc, pe care nu este bine sa ti-l asumi. Recomandat este sa faci o vizita in serviceul auto, pentru o revizie generala. S-ar putea sa fie nevoie de piese noi pentru sistemul de franare care este esential, dar si piese pentru sistemul de racire al masinii. Cumpara piese online de pe AutoAtu.ro!