Nu este deloc aşa cum s-au grăbit unii, acum două săptămâni, când au anunţat că Gicu Grozav a reziliat contractul cu Terek şi va reveni în Liga I. A fost doar o informaţie falsă, care a agitat spiritele. Grozav a confirmat faptul că nu este adevărat faptul că a rupt contractul cu ruşii, înţelegere care expiră în 2016!

Este adevărat, însă, că impresarul său, Lucian Marinescu, fost internaţional, face eforturi pentru a-l readuce pe Gicu în circuitul fotbalistic. Asta pentru că, la Terek, el nu a primit prea multe şanse.

“În momentul de faţă sunt în discuţii cu cei din conducerea lui Terek pentru a găsi o soluţie amiabilă şi, totodată, favorabilă pentru Gicu. El este component al echipei naţionale şi trebuie să joace. Are nevoie de meciuri în picioare. Dar, depinde doar de Terek dacă va accepta, eventual, un împrumut!”, a declarat Lucian Marinescu.

Patronul Petrolului, Dan Capră, nu a exclus nici el o posibilă revenire a lui Grozav, dar a precizat că situaţia lui la echipa rusă este complicată, iar dacă se va ivi o posibilitate, va vedea la momentul respectiv ce se poate face. Chiar dacă, iniţial, Capră afirmase că şansele pentru o revenire sunt nule, această afirmaţie fiind făcută tot în logica situaţiei contractuale pe care Gicu o are cu Terek.

Gicu Grozav, la rândul lui, a declarat răspicat că, în cazul în care îşi va rezolva situaţia la Terek, prima opţiune pentru a reveni în fotbalul românesc o reprezintă Petrolul! Semn că nu a uitat şi că are caracter! În acest moment, Petrolul ar avea nevoie de Grozav la fel de mult cum ar avea nevoie şi Grozav de Petrolul!

Cu cât trece timpul, însă, şansele ca el să revină, eventual sub formă de împrumut, la Petrolul se diminuează, însă!