Petrolul are 47 de puncte în 27 de jocuri, în timp ce Craiova are tot atâtea puncte, dar un meci mai mult disputat. Cum ASA Târgu Mureş a luat viteză şi, în acest moment, se află la nu mai puţin de 12 puncte în faţa Petrolului, singura miză pentru lupii galbeni rămâne ultimul loc al podiumului. Ceahlăul pare condamnată la retrogradare, însă asta nu-i ia dreptul să lupte până la ultima suflare. Invincibili în deplasare, ploieştenii se prezintă la Piatra Neamţ cu intenţia de a câştiga meciul, după cum a spus Mircea Rednic.

“Evident, scopul nostru este să câştigăm meciul de la Piatra Neamţ, să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare şi, în acelaşi timp, să ne consolidăm locul de pe podiumului clasamentului. Întâlnim, din nou, o echipă care a schimbat antrenorul înaintea meciului direct, o formaţie ce luptă pentru supravieţuire, dar important va fi să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut la Mediaş”, a declarat Mircea Rednic.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din George Rădulescu (Bucureşti), la centrul, şi asistenţii Marius Nicoară (Turnu Severein) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia).

Pentru Petrolul nu pot evolua Pecanha şi Kronaveter (suspendaţi), Geraldo, Teixeira şi Vasilache (excluşi din lot) şi Beţa (accidentat).

Lotul convocat de Rednic: Mirel Bolboaşă, Alberto Cobrea (portari), Jean Sony Alcenat, Ioan Filip, Kristian Ipsa, Marian Marin, Jean-Alain Fanchone, Andrei Peteleu, Mourad Satli, Laurenţiu Marinescu, Pablo de Lucas, Victor Astafei, Gevaro Nepomuceno, Sebastian Gallegos, Rodrigo Pastorini, Toto Tamuz, Patrick N’Koyi şi Mohamed Tchite.