Atacantul italian Valerio Anastasi (29 ani, 1.92 m) se antrenează, începând de ieri după-amiază, alături de echipa noastră, el urmând să fie testat în această perioadă de către stafful tehnic al „galben-albaştrilor”.

Cu junioratul făcut la Chievo, echipă pentru care, la vârsta de 18 ani, a şi prins câteva minute într-un meci de Serie A contra lui Inter Milano, Anastasi a evoluat, de-a lungul carierei, la nivel de Serie C, pentru Pergolettese, Villacidrese, Lecco, Sudtirol, Chieti, Santarcangelo, Reggiana, Monza, Pistoiese, Mantova, Catania, Messina, Catanzaro şi, ultima dată, Virtus Francavilla, aflându-se, practic, cu această ocazie, la prima experienţă în afara graniţelor Italiei.

Altfel, „lupii” şi-au continuat pregătirile pentru următorul joc oficial, cel de marţi, de la ora 19.30, din deplasare cu CS Mioveni. Ieri, petroliştii au avut programate două şedinţe, dimineaţa în sala de forţă şi după-amiaza pe teren, iar ciclul săptămânal va continua cu antrenamente zilnice ce se vor desfăşura pe parcursul acestui weekend, pentru ca în cursul zilei de luni să se plece spre Mioveni.

După cum se ştie, în meciul de marţi, petroliştii vor juca fără doi titulari de bază, Laurenţiu Marinescu şi Florin Borţa fiind suspendaţi după eliminările primite în jocul de la Oradea.