FC Petrolul a oferit astăzi, o nouă mână de ajutor pentru juniorul Vlad Radu, operat cu succes pe data de 27 martie. Banii au ajuns astăzi la tatăl lui Vlad, ei fiind necesari pentru a încheia cu bine programul de radioterapie.

”Nu am cuvinte să mulţumesc clubului. Dacă nu era Petrolul, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu Vlad. Ţin să mulţumesc conducerii, patronului Dan Capră, echipei, galeriei şi tuturor suporterilor care au avut un gând bun şi l-au ajutat pe Vlad în tot acest timp. Alături de doctori, pot să spun, cu mâna pe inimă, că Petrolul mi-a salvat băiatul. Lucrurile merg bine, starea lui Vlad este îmbucurătoare şi sperăm că am scăpat de acest coşmar”, a declarat Alin Radu, tatăl juniorului care pe data de 16 august va împlini 18 ani!

”Mă bucur că Vlad este bine şi că totul merge în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. El a avut şi va avea toată susţinerea noastră, în încercarea de a învinge definitiv boala. Suntem siguri că este doar o chestiune de timp până când se va face bine. Îi dorim multă sănătate şi aşteptăm să-l revedem”, a declarat Dan Capră, patronul Petrolului.

Prin tot ceea ce a făcut pentru juniorul Vlad Radu, întreaga comunitate petrolistă a arătat că poate fi unită în faţa momentelor grele.

Gestul de astăzi al conducerii clubului ţine de normalitate, Petrolul fiind, un club important şi graţie acţiunilor pe care le-a desfăşurat în afara meciurilor, în ultimul sezon.