Nenorocirea care a lovit Dinamo este o consecinţă a lipsei de respect pentru condiţia jucătoirului de fotbal, consideră portarul Petrolului Alberto Cobrea. Într-o postare pe facebook, jucătorul aminteşte că Petrolul nu are medic de două luni. Echipa ploieşteană nu are doctor la antrenamente şi nici la jocurile din deplasare.

 

“RIP Patrick Ekeng ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace !

Daca pana acum am fost doar dezamăgit , acum sunt devastat.. cu 2 ore inante sa se întâmple aceasta nenorocire am vorbit la un post de televiziune de lipsa de respect fata de jucătorii din România ! Probabil nu va fi difuzat pentru ca noi jucătorii din România suntem prea mici ! Vina a ceea ce s a întâmplat cred ca ne aparţine tuturor .. Nu suntem solidari unii cu alţii , nu reuşim
Sa ducem un prostest la bun sfârşit pana se schimba ceva , sa fim uniţi pentru a opri aceasta lipsa de respect si sclavia la care suntem supuşi zi de zi ! De 2 luni de zile , la echipa la care joc , nu avem doctor si cu asta cred ca am spus totul ! Cred ca singura soluţie sa evitam astfel de nenorociri este sa fim mult mai uniţi !”, a scris Cobrea.