Curtea de Apel Bucureşti a respins vineri, ca neîntemeiată, contestaţia prin care managerul Stelei, Mihai Stoica, solicită anularea condamnării sale la 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor. Decizia este definitivă.

Săptămâna trecută, Mihai Stoica le-a spus judecătorilor că este disperat de situaţia în care se află, susţinând că a fost condamnat pe nedrept, iar familia lui trăieşte acum din pensiile părinţilor.

El a mai arătat că instanţa care l-a condamnat  a dat dovadă de rea-credinţă, deoarece magistraţii nu au ţinut cont de lipsa probelor şi că faptele de care este acuzat s-au prescris.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar la FC Dinamo - 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni.