Păcat! Păcat de toată seria pozitivă pe care Petrolul a avut-o, cu cinci victorii consecutive, cu patru meciuri la rând în care marcase câte 3 goluri, dacă a uitat să se prezinte la meciul cu Viitorul, de la Chiajna. Şi echipa ploieşteană a pierdut, scor 0-2.Cronica unui astfel de joc e inutilă. Chiar dacă s-au aflat pe teren, fotbaliştii Petrolului nu s-au prezentat, oricât de bizară ar părea informaţia. Au fost nişte băieţi în tricourile Petrolului, dar fotbaliştii n-au ajuns la meci.  Şi nici antrenorul, care ar fi vrut să intre în pământ, de ruşine, la finalul meciului în care, pentru prima dată, fanii petrolişti nu au mai prins finalul în tribune. Un singur lucru concret, despre joc: Viitorul a câştigat meritat şi chiar putea să o facă la un scor mai mare. Este trist că s-a întâmplat asta, taman înaintea meciului cu Steaua. Un scurtcircuit care pică la ţanc pentru stelişti, care vor vrea, logic, să profite de situaţia creată.

Sper, totuşi, că, dacă tot au uitat de meciul cu Viitorul, fotbaliştii Petrolului să apară la meciul cu Steaua şi să arate de ce au pretenţii de mărire şi de ce 1000 de oameni au luat iar drumul Chiajnei, duminica, în plină noapte!

Explicaţiile pentru insucces are cine să le dea. Sau ar trebui să le dea! Tot ce mai contează acum e meciul cu Steaua! În care sper că Mutu şi-a câştigat, pe merit, un loc de rezervă! Că Filipe a clacat şi el, îl înţeleg. Te doare când vezi că pe lângă tine, unii mimează implicarea!

Nu credeam, totuşi, ca petroliştii să pară atât de mici în faţa lui Toşca şi Băluţă. Şi nu doar să pară, ci să fie, de-a dreptul! O duminică neagră, de uitat!