Oricât de multă dorinţă de victorie ar exista în tabăra Universităţii Cluj, realist vorbind, Petrolul nu poate irosi niciun punct în meciul de mâine. Diferenţa valorică dintre echipe este uriaşă, iar poziţionarea, din perspectiva obiectivelor,  este antagonică. Mai mult, ca şi când nu ar fi fost de ajuns, Petrolul are şi avantajul disputării a două partide oficiale din care Contra a avut destule de învăţat.

U Cluj poate compensa doar la capitolul volitiv şi poate miza pe suporteri, dar argumentele sunt subţiri, atât timp cât Borza, Dedu şi Târnăcop sunt oamenii care ar putea să ameninţe, din punct de vedere ofensiv, poarta Petrolului.

De partea cealaltă, Petrolul nu va rata startul , mai ales că Yamissi e suspendat şi, cel mai probabil, va fi înlocuit cu Hoban în centrul defensivei. Interesant de urmărit va fi dacă Teixeira va juca titular, cunoscută fiind lipsa lui de pregătire fizică, dar şi dacă De Lucas va fi folosit în linie cu Mustivar, la centru, sau va fi avansat în linia de trei din spatele lui Hamza.  Oricare ar fi permutările, Petrolul nu are voie să rateze niciun punct la Cluj, oricare alt rezultat în afara victoriei fiind nesatisfăcător. Probleme ar putea apărea doar dacă ploieştenii nu vor trata serios meciul, această variantă fiind puţin probabilă, atât timp cât pe banca Petrolului se află Contra. Un meci de 2 solist!