Federaţia Română de Fotbal a stabilit data în care va stabili programul Ligii a II-a, eşalon din care face parte, în sezonul viitor, şi Petrolul şi care va debuta pe 4 august.

Astfel, joi, 19 iulie, la sediul FRF sunt aşteptaţi delegaţii echipelor participante pentru a asista la stabilirea programului, Petrolul, ca nou-promovată, urmând să joace primul meci pe teren propriu.

După termenul de înscriere în Liga a II-a, cea mai importantă schimbare privind componenţa seriei de eşalon secund a survenit ca urmare a retragerii din acest eşalon a echipei CS Afumaţi!

Din cauze „economice” (un raport nefavorabil al Curţii de Conturi privind finanţarea echipei fiind cauza), Afumaţiul a decis să solicite înscrierea în eşalonul trei valoric, în locul acestora urmând să evolueze Metaloglobus Bucureşti – echipă clasată „prima sub linia retrogradării”.

Un alt fapt interesant vine de la echipa Juventus Bucureşti, care şi-a schimbat numele, oficial, în Geto-Dacica (clubul italian Juventus Torino notificând asupra folosirii numelui sub care a jucat de ani buni în primele trei eşaloane echipa din cartierul Colentina), patronul Ilie Ciuclea luând decizia de a face schimbarea!