Octavian Tatomir, suporterul Petrolului care a decedat în drum spre Arena Naţională, la meciul din Supercupa României, nu va fi uitat niciodată de către ceilalţi fani ai Petrolului. O dovadă concretă în acest sens o reprezintă şi mesajul pe care suporterii Petrolului l-au postat pe siteul doarpetrolul.ro şi prin care fanii sunt aşteptaţi să arate solidaritate, în mod concret, pentru copilul lui Octavian, care va începe şcoala, odată cu toţi copiii din România, aflaţi la vârsta primului pas în curtea şcolii. Restul este destul de clar din mesajul postat pe doarpetrolul.ro:

Va mai amintiti de Ziua Copilului ? Da, vorbesc de Ziua cea Mare! Ziua in care Haita a asediat capitala tarii si a smuls din Cupa din bratele celor ce prin cifre ne erau superiori din toate punctele de vedere! Vorbesc de ziua in care am aratat unei tari ce inseamna UNITATE! Ziua in care am dovedit ca matematica nu poate invinge Spiritul! Ziua in care nu am fost lupi singuratici, am fost FAMILIE!

Frumoasa amintire!

Dar de Supercupa va mai amintiti? Da,e vorba de ziua cea neagra in care Haita a pierdut un LUP! Ziua in care din Zidul Galben, cum unii ne-au numit, a pierdut o caramida fix din mijlocul postamentului pe care a fost cladit. Ziua in care Galeria din Ceruri, cum i-au zis rapidisti, a mai primit un membru loial dar si ziua in care parintii sufletelor galben-albastre Ilie Oana si Tabarcea si-au strans la piept fiul pierdut in lupta! Mai mult nu pot scrie… cuvintele sunt prea putine, prea mici si nu pot descrie nici a mia parte din tristeatea ce ne-a lovit.Triste clipe… Citeam acum ceva timp pe blogul Poetului nostru ca, privit de fiica sa, Tavi a plecat spre Peluza Eterna cu biletul pentru supercupa in buzunar.. Atunci mi-am dat seama ca el a invins moartea! Mi-am dat seama ca o sa fie langa noi si ca ne va veghea de acolo, din cer. Mi-am dat seama ca El o traiasca prin Spiritul Petrolului dar mai ales prin fiica lui. De ce am scris cele de mai sus? La fel ca si Liviu, am scris pentru a tine departe uitarea! Nu-l uitati pe Octavian si nu uitati ca fiica lui va creste fara ca tatal ei sa o poata ajuta, va creste fara sprijinul pe care doar un tata il poate da copiilor sai! Peste cateva zile, copii din toata tara vor merge alaturi de paritii lor la gradinite, scoli si impreuna sa vor bucura de inceputul anului scolar, vor rade, vor face poze si vor pleca fericiti acasa…dar fiica lui Tavi nu o sa se bucure la fel de mult, tatal ei e plecat la meci si nu se mai intoarce! Si pentru ca el e plecat dupa Petrolul ramane datoria noastra, a celor ce am ramas acasa, sa ne unim si sa ii oferim acestui copil, de-a carui zi ne-am bucurat, un sprijin cat de mic !! Cei ce isi doresc sa ajute pot merge pana vineri (6 Septembrie) la magazinul din Galerii, acolo gasiti cateva liste si un plic. Tot ce aveti de facut este sa lasati sprijinul vostru in acel plic si sa va treceti pe liste. Suma stransa o sa ajunga la familia lui Tavi duminica seara iar ‘detalierea’ o sa apara aici (nu pentru a lauda pe cineva ci pentru transparenta!).