Cei care se ocupă de site-ul LPF au făcut o gafă de proporţii! Platforma on-line a Ligii Profesioniste de Fotbal a anunţat că Ioan Andone este noul director tehnic al echipei FC Braşov şi că antrenor principal este Adrian Falub.

După câteva minute, ştirea a fost ştearsă şi înlocuită cu o declaraţie a preşedintelui clubului FC Braşov, Constantin Zotta, care spunea că este mulţumit de Szabo, actualul antrenor. LPF a prezentat şi scuze clubului braşovean. „Pe această cale dezminţim şi noi informaţia privind preluarea băncii tehnice a braşovenilor de către cuplul Ioan Andone - Adrian Falub". 

Cum nu iese fum fără un pic de foc, este foarte posibil ca FC Braşov să negocieze cu cei doi. Că oficialii grupării nu au vrut să se afle, asta este o altă poveste.

Povestea clasică din fotbalul nostru: venirea unui jucător sau a unui antrenor este subiect tabu, până când aceştia nu au semnat şi pe ultima foaie a contractului.

Întrebarea este de s-au grăbit cei de la lpf.ro să anunţe. Ori ştiau sigur că asta se va întâmpla, ori site-ul s-a transformat într-unul comercial şi depinde de trafic! 

Sursa:gsp.ro