Fără îndoială, Cosmin Contra va rămâne în inima petroliştilor mult timp de acum înainte. De perioada în care a antrenat Petrolul se leagă multe din bucuriile suporterilor, multe din visele de mărire ale ploieştenilor şi, mai mult ca orice, un joc al echipei de care acum ne este dor.

Plecat  în Spania, la Getafe, ca prim antrenor român care „prinde” o echipă din Primera Division, Contra nu are aceeaşi prestaţie. Echipa spaniolă nu merge bine, iar Cosmin nu a reuşit, deocamdată, să stăvilească picajul în joc şi în clasament al noii sale echipe.

Getafe, echipa antrenată de Cosmin Contra a pierdut ieri seară, pe teren propriu, împotriva celor de la la Villareal, scor 1-0. Golul oaspeţilor a fost marcat în minutul 5 de Perbet. Ciprian Marica a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Getafe rămîne pe poziţie retrogradabilă, ocupând locul 18 în La Liga cu 28 de puncte, fiind despărţită de doar un punct de Osasuna, formaţia de pe ultimul loc care asigură salvarea.

Până acum, antrenorul român a bifat un egal, 3-3 cu Granada şi două înfrângeri pe banca spaniolilor, 1-0 pe terenul celor de la Athletic şi 1-0 acasă, cu Villareal.