Procesul naziştilor de la Nurnberg a durat patru ani. Şi criminalii de război au plătit. Procesul steliştilor la Nurnberg, care a avut loc ieri, s-a întins doar pe durata unui meci amical, dar a fost suficient pentru ca Steaua să aibă cinci capete de acuzare, transpuse prin cele cinci goluri pe care le-a încasat. Sigur, nu e relevant. Vor spune fanii de carton ai echipei din Ghencea. Dar este! Când te lauzi pe la televiziunile româneşti că eşti o echipă galactică şi nu ai adversar, când te crezi zmeul-zmeilor, vine Prâslea în varianta bavareză şi te bagă în pământ, sau mai bine zis, în rahat. Nu până la glezne, nu până la mijloc, ci până la gât.

Acum, mai pe şleau. Steaua a pierdut, scor 1-5, cu Nurnberg. A fost primul amical! Aceasta va fi scuza de carton a fanilor de carton pe care-i are Steaua. Dacă echipa nu era pregătită, de ce joci cu Nurnberg primul amical? Din aroganţă, ca să arăţi că eşti mare? Ţi-o iei, dacă faci greşeli din astea. Asta ca să nu mai amintesc faptul că FC Nurnberg este singura echipă din Bundesliga care nu a câştigat niciun meci! în turul de campionat!!! Niciunul!!! A fost nevoie de Steaua ca să îşi ridice moralul! Băi, rămăşiţelor! Când jucaţi şi reprezentaţi România din postura de campioană, nu ne mai faceţi ţara de râs! Dacă echipa fără victorie în Bundesliga bate campioana României cu 5-1, nici nu mai contează că a fost meci amical!

Hai, pregătiţi-vă, că mi-a plăcut declaraţia lui Latovlevici după meci: “Am luat cam multe goluri, dar bine că nu am luat şi mai multe!”

Când vă făceaţi de râs cu Nurnberg, la Ploieşti era sărbătoare. Aşa cum va fi şi în vară! Dacă mai vreţi să vă lăudaţi că veţi lua titlu, să i-o spuneţi lui Mutu!