Viitorul va câştiga la „masa verde” partida cu Poli Iaşi, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54.

Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul a avut un deznodământ fără precedent! După ce a întârziat startul meciului cu 53 de minute, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară, în minutul 54, cu câteva secunde înaintea ca mingea şutată de ieşeni să intre în poarta lui Cojocaru, pentru 2-1. Arbitrul Horia Mladinovici nu a mai indicat repunerea de la centru şi a fost obligat să fluiere finalul partidei! Conform regulamentului, oaspeţii vor câştiga la Comisii cu 3-0.


Meciul de la Iaşi începuse cu 53 de minute întârziere, tocmai din cauza nocturnei. Oficialii din Copou au făcut tot posibilul pentru a face măcar 3 stâlpi funcţionali. Horia Mladinovici a fluierat startul şi lucrurile păreau în regulă.

Viitorul a deschis scorul în minutul 20, prin Dobrosavlevici, aflat la debutul pentru formaţia lui Ruben Barrera. Ieşenii au egalat după pauză, în minutul 51. La câteva clipe după ce Onea a şutat spre poarta lui Cojocaru, execuţie care a intrat în plasă pentru 2-1, nocturna a cedat din nou.

Jucătorii Viitorului s-au îndreptat spre arbitru, cerându-i să fluiere finalul partidei. A urmat un meleu pe teren, dar Mladinovici n-a mai reluat partida şi a fluierat finalul.