Edi Iordănescu, 42 de ani, liber de contract, a vorbit despre oferta de la Petrolul şi a dezvăluit că nu va antrena până la urmă clubul ploieştean, aflat în liga secundă.

„Salut tuturor! Ca sa nu mai fie speculaţii: Au fost anumite contacte în ultima perioadă între mine şi clubul Petrolul. Am avut prilejul cu această ocazie să cunosc nişte oameni deosebiţi, în frunte cu Dl M. Mihailovici, Ceo Veolia România, cărora le mulţumesc pt maniera extrem de profesionistă şi echilibrată în care m-au abordat. Mărturisesc că m-am simţit onorat de interesul arătat şi de încrederea avută în mine, prin rolul propus spre a-l avea în cadrul clubului şi în proiectul gândit!!

Pt asta le mulţumesc public şi ţin să mulţumesc cel puţin la fel de mult suporterilor Petrolului pt dialogul avut şi căldura pe care am simţit-o din partea lor. Dragostea lor pt Petrolul îmi este mai mult decât familiară şi mi-ar plăcea ca într-o zi, să reprezentăm şi apărăm împreună aceleaşi culori.

Am reuşit o promovare ca şi jucător în tricoul Petrolului acum foarte mulţi ani şi astea sunt lucruri care nu se uita niciodată.

Din păcate nu s-a concretizat cu o colaborare în acest moment, motivele prefer să rămână confidenţiale. Voi rămâne atent la parcursul viitor al Petrolului şi bucuros dacă Petrolul va reuşi să-şi îndeplinească obiectivele propuse”, a scris Edi Iordănescu pe profilul său de Facebook.