Fanii Petrolului anunţă o prezenţă consistentă în tribunele stadionului din Giuleşti, pentru a susţine echipa ploieşteană la meciul cu Rapid. Din păcate, sectoare întregi ale arenei vor fi închise din motive de siguranţă, aşa că reprezentanţii galeriei ploieştene nu se aşteaptă la un număr prea mare de bilete care să le fie pus la dispoziţie, comparativ cu numărul celor care vor dori să meargă în Giuleşti. De altfel, oficialii echipei bucureştene au făcut demersuri pentru redeschiderea peluzei I, însă au fost refuzaţi, fiind necesare expertize tehnice ale structurii.

Deocamdată, clubul Rapid nu a anunţat numărul de bilete disponibil pentru galeria Petrolului, însă lupii estimează că vor primi aproximativ 400-500.

Nici preţul nu a fost comunicat până la această oră. Foarte importante sunt însă şi condiţiile deplasării organizate de lupii galbeni. Suporterii se pot înscrie pe liste la Yell’Wolf Pub. Deplasarea la Bucureşti se va face cu trenul, ploieştenii având ataşate vagoane la garnitura care peacă din Gara Ploieşti Vest la ora 17.10. Revenirea la Ploieşti va fi efectuată tot cu trenul, în aceleaşi condiţii. Costul deplasării este 16 lei, la care se adaugă preţul biletului de intrare la meci.

Partida este programată vineri, de la ora 20.30.