Fotografia aleasă pentru a ilustra acest articol nu este deloc întâmplătoare. Bogdan Rădulescu, portarul echipei Ploieşti 2010, a fost artizanul victoriei finale a echipei antrenate de Dragoş Mihalache. Rădulescu a fost cel mai bun portar al turneului final care a avut loc la Roman, a apărat foarte bine, inclusiv în finala cu Design Braşov.

După ce Daniel Stoian a deschis scorul in finală, după un contraatac şcoală, Ploieşti 2010 s-a apărat precis, dar a primit gol la singura eroare a defensivei, cu doar două minute înainte de final.

Câştigătoarea s-a decis la loviturile de departajare. Nae, Bărăgan şi Lungu au marcat, Rădulescu a scos o minge şi Ploieşti 2010 a devenit campioana României.

Încă un motiv real de satisfacţie pentru sportul ploieştean, dat de echipa care la nivel local a câştigat şi titlul şi cupa: Ploieşti 2010. Felicitările par mici, acum, dar sunt absolut logice. Fără a supăra pe nimeni, însă, sintagma corectă pare a fi: Rădulescu şi Ploieşti 2010 au câştigat campionatul!