Petrolul a remizat, marţi, în partida cu Levski Sofia, scor 1-1. Lupii nu au câştigat niciun meci din cele patru amicale susţinute până acum în cadrul pregătirii de iarnă. Noutatea constă în faptul că elevii lui Mircea Rednic au reuşit să înscrie primul gol. Acesta i-a aparţinut tânărului Mareş, cel care a reluat, din prima, o minge deviată la marginea careului bulgarilor. A fost golul de 1-1, după ce Levski deschisese scorul în minutul 69, prin Domovchiyski.

Reuşita a creat o bucurie sinceră în tabăra petrolistă, după cum s-a văzut pe imaginile postate pe site-ul sportal.bg, care a transmis în direct tot meciul. Jocul s-a disputat în condiţii aproape imposibile, pe o ploaie grea, torenţială, şi un vânt atât de puternic, încât, la un moment dat, acoperişul băncii tehnice a bulgarilor a fost dat peste cap!

În prima repriză, cei de la Levski au dat tonul, însă Pecanha a zburat practic din bară în bară, reuşind astfel să păstreze scorul imaculat până la pauză.

Cea de-a doua repriză a fost echilibrată, lupii având unele atacuri bune încheiate şi cu şuturi periculoase spre poarta adversă.

Petrolul dispută joi ultimul amical din cadrul campaniei de pregătire de iarnă, tot în faţa unei echipe bulgare, ŢSKA Sofia.

 

Petrolul – Levski Sofia 1-1 (0-0)

Marcatori: Mareş (84) / Domovchiyski (69)

Petrolul: Pecanha (76 Bolboaşă) – Alcenat, Geraldo, Satli, Beţa (76 Peteleu) – Nepomuceno (56 Marinescu), Filip, De Lucas (76 Chiriţă), Teixeira (71 Vasilache) – Astafei, N’Koyi (61 Mareş).

Foto> fcpetrolul.ro